HTC Magic

Anmeldelse

Anmeldelse af HTC Magic

HTC er nu igen på banen med en gennembrydende mobil og denne gang med Google styresystem til mobiltelefoner – Android. HTC Magic er en mobil som er en klar rival til Apples populære iPhone, og vi er utrolig imponerede! HTC Magic mobilen henvender sig, som det var tilfældet med iPhonen, til et bredt publikum. Selv hvis du er af den opfattelse af touch-mobiler er yt, skulle du overveje at anskaffe dig en HTC Magic, da der ligger utrolig meget nytænkning og innovation bag telefonen. Magic er den første mobiltelefon på det danske marked, som anvender Googles Android styresystem, og næppe den sidste.

Lækkert design

Når du får HTC Magic i hånden første gang, får du, med det samme, en følelse af kvalitet. Mobilen er slidstærk og veludført og designet er ligeledes af højeste klasse. Mobilen er lavet i robust, hvidt, højglanspoleret plast og har en skærm som fylder telefonen godt ud. Knapperne, som er lokaliseret på fronten, er solide og perfekt placeret og HTC har formået at holde den rene linje, som kendt fra deres yderst populære Touch mobiler. Hvis du er til lir i en telefon, er den ligeledes udstyret med et hvidt pulserende lys placeret i midten, som lyser op i forbindelse med en hændelse (f.eks. et indgående opkald).

Lækkert design fra HTC Magic

HTC Magics funktioner

En mobil af denne kaliber ville selvfølgelig ikke være meget værd, uden fede features og nyttige funktioner. Magic er udstyret med de basale funktioner som mail (pop3, imap, Microsoft Exchange), sms, mms etc., men som det nye ifm. Android systemet, finder vi også mere eksotiske funktioner som widgets (som vi bl.a. kender fra iPhone), navigation, GPS og kompas. HTC Magic er desuden udstyret med et fremragende, knivskarpt 3,2 megapixel kamera med autofokus. Som vi kender det fra Google generelt, er hastigheden i top. Alle telefonens funktionaliteter er lynhurtige, så elsker du ventetid, er HTC Magic ikke noget for dig 😉

Mobilen er udstyret med et fotoalbum, som er klasser over dens konkurrenter, så det er let og bekvemt at administrere familiens billeder. Internetfunktionaliteten er ligeledes i særklasse, som vi kunne forvente fra Google. Mobilen arbejder generelt meget sammen med online features, hvad enten du bruger Facebook, opdaterer dig med nyheder, RSS, mail eller andet. Du har selvfølgelig også mulighed for at downloade både musik, spil og ikke mindst programmer/applikationer fra Googles ”Android Market”, som fungerer lidt på samme måde som Apples App Store.

Brugervenlighed

Nu til dags, er det ekstremt vigtigt at mobiltelefoner er brugervenlige, så de er nemme at betjene og lige til at til, uden brug af stor manual eller en masse læsning – igen er HTC Magic et pletskud. Brugervenligheden er på niveau med iPhones, så selv din gamle farmor kan betjene den. Touchskærmen virker upåklageligt og selve strukturen på mobilens interface er meget intuitiv.

Hvad enten du er til T9 eller QWERTY tastatur, er HTC Magic noget for dig, da du kan benytte begge typer. T9 ordbogen kan dog anbefales, da det måske er den mest avancerede ordbog for mobiler, på markedet. Efter du har brugt den et stykke tid, lærer den din skrivestil samt benyttede ord. Ord behøves samtidig ikke at staves rigtigt, og skulle du komme til at stave forkert, vil mobilen automatisk foreslå hvad den tror du ville skrive. Rigtig smart!

Overordnet konklusion af HTC Magic

Ganske enkelt en fremragende mobiltelefon. Som mobilanmelder, er det lækkert at se nytænkning som det er tilfældet her. HTC Magic er den første mobil på markedet som anvender Googles Android styresystem (Update: HTC Hero er 2. generation), og det virker fantastisk. En af de ting jeg personligt hader hos en mobil, er ventetid, og det er der ikke meget af hos HTC Magic. En lynhurtig touch mobil, som er spækket med funktionaliteter, brugervenlighed og lækkert design. Hvad mere kan man ønske sig? Bestemt en bemærkelsesværdi mobil, som varmt kan anbefales til både den teknisk-minded og almindelige person!

Herunder kan du se udvalgte billeder af HTC Magic:


Specifikationer
Display
Displayfarver 0 mio.
Display i tommer 3,2″
Display Width (mm) 480 x 320

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 116
Længde (mm) 117,7
Bredde (mm) 55
Dybde (mm) 13,7

Batteri
Taletid GSM/2G 438 min
Standbytid GSM/2G 420
Batteri 1354
Standbytid WCDMA/3G 420
Taletid WCDMA/3G 26280.0 min

Foto og video
Zoom Ja
Autofokus Ja
Kamera 3,15 megapixel
Kamera blitz –
Kamera Ja
Zoom –

Mediaformater
MP3 Ja
AAC Ja
AMR Ja
eAAC+ –
MIDI Ja
WAV –
WMA –

Driftsfrekvens
GSM 900 Ja
GSM 1800 Ja
GSM 1900 Ja
UMTS 2100 –

Dataservices
Turbo3G (HSDPA) Ja
GPRS –
UMTS 2100 –
HSUPA –

Grænseflader
Bluetooth Ja
USB Ja
Wi-Fi Ja
Infrarød –
WLAN Ja

Hukommelse
Intern hukommelse (MB) 256
Understøtter Micro SD
Webprotokoller
Internet browser –

Kommunikationsstandarder
Indbygget GPS Ja
Sms Ja
Mms Ja
E-mail klient Ja
Instant Messaging Ja
Push e-mail Ja
Picture Messaging Ja
Ekstra lange sms’er Ja
Gruppe sms –

Software
PDF reader –
PC synkronisering Ja
Foto-telefonbog –
Lommeregner Ja
Kalender Ja
Java-understøttelse –
Datasynkronisering Ja
FM radio Ja

Billeder

Her kan du se billeder af HTC Magic (De åbner i et nyt vindue)

Video

Video af HTC Magic:


27 tanker om “HTC Magic”

 1. OMG har ventet på Magic’en forever endelig er den her. lidt i tvivl om jeg skulle købe HTC eller den nye Palm Pre, men eftersom den ikke kommer til landet lige foreløbig, faldt valget på denne og det har sandelig ikke været en dårlig beslutning

  Suveræn telefon

 2. Hej Mads og Lasse.

  Mobilsiden har for kort tid siden lavet en større test af netop HTC Magic. Her påpeger de at der ikke er 3,5mm jackstik på mobilen. –> “Musikafspilleren er lækkert udført og giver lyst til at høre musik på mobilen. De medfølgende hovedtelefoner er som resten af mobilen i hvid, men lydkvaliteten er desværre ikke så overvældende. Dertil kommer, at tilslutning af egne hovedtelefoner umiddelbart ikke er muligt da mobilen kun har usb-stik.”

  Derfor er mit spørgsmål, om Lasse med dette:
  “Udover Bluetooth til headset, har HTC Magic også headphone jackstick.”
  mener at der medfølger adapter fra usb til 3,5mm jack, eller hvad????

 3. Jeg kan se at mit indlæg muligvis fremstår en smule aggressivt, hvilket bestemt ikke er meningen. 😀 . Jeg ønsker blot at påpege at der enten er en fejl ved mobilsiden eller her, da netop musiktilslutningen også har rigtig stor betydning for mit køb.

  Mvh
  Kasper

 4. Hej,

  Under kategorien “connectivity”, findes følgende for HTC Magic:

  * Bluetooth® 2.0 with Enhanced Data Rate
  * Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
  * HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0 and audio jack in one)

 5. Jamen det lyder jo fantastisk 😀 så har jeg med sikkerhed fundet afløseren for min N79. hehe 😀

  Tak for hjælpen!

 6. Kan den bruges som modem til en netbook (eller anden pc)? Synes ikke jeg har kunne finde dennne funktion på HTC siden 🙁

 7. Hvordan opsætter man så nyt software, FX til dansk menu
  og hvor får man fat på nyt software. Er meget ny på det her felt så bær over med mig

 8. Jeg mangler også den danske menu/opsætning, hvornår kommer den? Jeg har en kæmpe udfordring, da jeg ikke kan sende mms, kan nogen hjælpe? Ellers syntes jeg at det er en rigtig “fed” mobil

 9. Først vil jeg sige, at jeg er utrolig glad for min HTC-magic, men dog er der visse minusser, i det man ikke kan sende andet via bluetooth end lyd-filer, og at kameraet er utrolig dårligt. Desuden skal man først selv bøvle med at hente en opdatering før man kan få den sat til dansk, og benytte dansk ordbog i T9.
  Blot et par ting jeg synes folk bør overveje før i køber mobilen 🙂

 10. denne her tråd ser lidt død ud, men jeg prøver.

  mobilselskabet 3 har lige fjernet magic fra deres sortement. er der nogen der ved om det skyldes der er en opdatering på vej?

  der er blevet peget på problemerne med at den ikke har radio, ikke har 3g turbo net og at

  ÆØÅ mangler fra tastaturet.

  hvis disse mangler er ved at blive rettet vil jeg ikke løbet ud og lede efter en af de sidste modeller.

  1. Hej Jonas,

   3 fjerner mobilerne når de bliver udsolgt, hvilket nok var det der skete i dette tilfælde (sådan går det ofte med de populære telefoner ;))

   HTC Magic er tilbage i 3’s sortiment – se priser og links i oversigten øverst på siden.

 11. Til Jonas: ÆØÅ findes skam på mobilen.. man skal bare holde A eller O tasten nede, så kommer æøå frem…

  Jeg er super glad for min HTC magic, det er den fedeste telefon jeg har haft!

 12. Virkelig skuffet over min magic

  efter den første uge måtte jeg bytte den da den ikke virkede, efter 2 mdr gik den anden jeg havde fået i stykker, den kunne ikke tænde, efter den er kommet tilbage fra rep går den i stykker dagen efter, går ud pludseligt og “fryser” første og sidste gang jeg skal have en HTC

  1. Hej Danni,
   Tak for din besked.

   Det er en skam du har haft dårlig oplevelse med din HTC Magic. Det er dog første gang jeg har hørt om lignende, så du har måske bare været uheldig. Der findes heldigvis mange andre touch-mobiler på markedet 🙂

 13. Hej eksperter!
  Jeg har tænkt lidt over at skulle have en Touch mobil, men hvilken skal man vælge?, der er jo mange forskellige?
  Skal lige siges at jeg arbejder som tømrer, så den skal helst tåle lidt:). må osse gerne være med risefrit gals lige som iphone.

  har set lidt på magic, men ved ikke om det er det rigtige valg.

 14. Min htc magic virker helt fint, undtagen android market.
  Når jeg går ind på market står der,
  “Service vilkår for android market” indlæser?

  Og den kommer aldrig videre, jeg har haft den til at køre i 10 min ca. men den kommer aldrig videre? nogen der kan hjælpe?

 15. Hey alle sammen jeg kunne rigtig godt tænke mig en htc magic men hvor kan men få den og jeg bruger selv Call mé og dervhar de den ikke 🙁 🙁

Skriv et svar