Samsung i8510 Innov8

Anmeldelse
Ekspertanmeldelse af Samsung i8510 Innov8
Det er med stor fornøjelse af MobilTerminalen.dk i dag kan præsentere state-of-the-art mobiltelefonen, Samsung i8510 Innov8. Samsung i8510 Innov8 er noget helt specielt set ud fra dens funktioner, udstyr, design og indhold. Man kan roligt sige at Apples iPhone får ekstrem kamp til stregen. Samsung i8510 Innov8 byder på nyeste mobilteknologi på markedet.

Funktioner og features
Hele 16 GB hukommelse får man med i købet af en i8510, og som om det ikke var nok, er der yderligere mulighed for udvidelse til 32 GB. For at sætte det i perspektiv, svarer det til plads til 12 DVD film, 4000 MP3 numre eller 5000 billeder, taget med dens eget 8 megapixel kamera. Som noget helt nyt, tilbyder Samsung netop 8 megapixel i deres nye telefon. Den gigantiske kameraopløsning bliver samtid assisteret af en dobbelt LED-blitz som kan lyse hele rummet op og ikke mindst en helt ny ansigtsgenkendelsesteknologi, som automatisk fremhæver ansigter på billeder, så farver, kontrast m.m. bliver optimeret på aller bedste vis. Som udbygning til netop denne teknologi, kan kameraet endda registrere når personen på billedet smiler, og tage billedet i netop dette øjeblik. i8510 Innov8 understøtter VGA-opløsning, såfremt du bruger mobiltelefonen som videokamera.

En stor 2,8 tommer skærm pryder fronten af dette stykke mobilteknologi, med hele 16 millioner farver som giver dig fænomenal mutimedieoplevelse, hvad enten du ser film eller billeder. Telefonen har desuden indbygget stero FM radio med RDS (trafikradio), samt højhastighedsinternet.

Konklusion
Samsung i8510 Innov8 er en fantastisk mobil, måske endda en af de mest avancerede på markedet i dag. Telefonen henvender sig til dig som ønsker noget de andre ikke har. Underholdningsværdien i denne mobil er i top, og den kan bruges til meget andet end at ringe og skrive beskeder. Det er ikke nogen hemmelighed at det er en telefon i den dyre ende, men pengene er i hvert fald givet rigtig godt ud! Køber du en Samsung i8510 Innov8, er det er næsten sikkert alle dine venner vil sende dig misundelige blikke.

Se billeder af Samsung i8510 Innov8 nedenfor:

Specifikationer
Broadcast
Radio (inkl. trafikradio / RDS)

Data Services
HSDPA
EDGE (Network Dependent)
WCDMA

Formfaktor
Mobiltelefonens form: Slide/skub telefon

Foto Kamera
Kamera
Autofokus
Dobbelt LED-blitz
Ansigtsgenkendelse
Kameraopløsning (megapixel) 8.00

Funktioner
Vibrator
T9 ordbog
GPS / Navigation

Interfaces
Bluetooth
USB
WLAN
Wi-Fi

Kommunikations muligheder
SMS
MMS (Multimedia Messaging Service)
E-mail
Ekstra lang SMS
Gruppe SMS

Media Formats
MP3
AMR
eAAC+
RealAudio
WMA

Media
Musikafspiller

Mobilt netværk
Driftsfrekvens GSM Quad Band
GSM 850
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
GPRS (Network Dependent)

Ringetoner / Designs
MP3
Polyphonic Ring Tones
Themes/Skins

Software
Phone OS S60 software on Symbian OS
Pc Syncronisation
Call Register
Lommeregner
Kalender
Organizer
Java(TM) Technology

Spil
PreInstalledGames

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 140.00
Længde 106.50
Bredde 53.90
Dybde 17.20

Web
Internet Browser
WAP

Video
Videoer af vidundertelefonen, Samsung i8510 Innov8:


3 tanker om “Samsung i8510 Innov8”

 1. Hvor kan man få fat i denne samsung innovo8 i ny tilstand?
  Har kun fundet én dansk hjemmeside, og da har de den alligevel ikke på trods af de reklamere for den, de ved helder ikke hvornår de får den. (tror slet ikke de får den)

  1. Hej Lisa,

   Det er, efterhånden, en gammel model som er udgået hos langt de fleste forhandlere. Hvis du fortæller hvorfor du ønsker lige præcis denne model, kan jeg, eller en anden bruger, højst sandsynligt sende dig i retningen af en tilsvarende og nyere model 🙂

 2. Hej Redaktion, jeg har også brændt mig varm på denne mobil, men kan også kun finde et sted i landet man kan få den, ihvertfald med dansk menu og sådan.

  Men som i skriver til Lisa tidligere i år så kan i måske hjælpe med at finde en model i samme stil..

  Jeg leder efter en mobil med slide funktion eller swivel funktion.
  Gerne et kamera der kan tage nogle nogenlunde billeder og så må den meget gerne have nogle knapper der er til at ramme 🙂
  Hvis muligheden er der må der gerne være GPS og Bluetooth i den.
  Og til sidst da jeg er en mand må den da gerne være lidt cool og neutral at se på, lidt som den Samsung der..

Skriv et svar