Samsung F480

Anmeldelse

Anmeldelse af Samsung F480

En meget intuitiv og innovativ mobiltelefon som kan det hele. Samsung F480 er en elegant løsning til dig som ønsker smart design og brugbare funktioner. Den er udstyret med en stor 2,8 tommer touch skærm (Touchwiz, avanceret pegeskærm). Udover den iPhone-lignende brugerflade, kommer den med hele 5 megapixel kamera og som noget helt nyt under solen, et ansigtsgenkendelsessystem som automatisk lokaliserer og fremhæver ansigter på billeder. Det gør at de rette farver bliver fremhævet, plus kontrasten bliver forrygende. Men Samsung F480 stopper ikke der – den har endda en feature, hvor du kan sætte den til den skal tage billedet når personen, eller personerne, smiler. Fotolampe samt billedstabilisator er også med til at bidrage til et knivskarpt billede i ekstrem høj kvalitet.

Samsung F480 mobiltelefon kommer med musik- og videoafspiller, som selvfølgelig understøtter alle de gængse musik- og videoformater, som bl.a. WMV, og med stereo FM radio med RDS (trafikradio) vil du altid være på forkant i trafikken. Du har ligeledes mulighed for at gemme din musik og videoer fra computeren og med hele 240 MB intern hukommelse (med mulighed for udvidelse), løber du ikke tør for plads lige med det samme.

Alt i alt en rigtig lækker mobil, som har både kvalitet, design og funktioner i højsædet. Det er tydeligt at se og mærke, at der ikke er gået på kompromis i fremstillingen af denne.

BEDSTE PRIS

Specifikationer
Batteri
Taletid GSM 3.00
Standbytid GSM 250.00

Broadcast
Radio

Data Services
HSDPA
EDGE (Network Dependent)

Foto Kamera
Kamera
Autofokus
Kameraopløsning (megapixel) 5.00

Funktioner
Vibrator
T9 ordbog
Højttaler

Hukommelse
Korttype Micro SD

Interfaces
Bluetooth

Kommunikations muligheder
SMS
MMS (Multimedia Messaging Service)
E-mail
Ekstra lang SMS
Gruppe SMS

Media Formats
MP3
AAC
eAAC+

Media
Musikafspiller

Mobilt netværk
Driftsfrekvens GSM Tri Band
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
GPRS (Network Dependent)

Ringetoner / Designs
MP3
Polyphonic Ring Tones

Skærm
Display Colors (million) 256.00

Software
Call Register
Lommeregner
Kalender
Java(TM) Technology
MIDP 2.0

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 100.60
Længde 95.90
Bredde 55.00
Dybde 11.50

Web
WAP

Video

3 tanker om “Samsung F480”

Skriv et svar