Windows Phone 7 presentation fra Microsoft

Windows Phone 7

Microsoft har i deres Windows Phone 7 keynote på deres Worldwide Partner Conference, præsenteret nogle af deres visioner der har hjulpet dem med at designe Windows Phone 7.

Microsoft retter bl.a. kritik imod at smartphones efterhånden ser ud til at bevæge sig mod kun at benyttes til at starte apps konstant, og har derfor i Windows Phone 7 bl.a. forsøgt at give brugeren mulighed for at få så mange informationer som muligt uden at skulle til at starte applikationer for a checke om du har fået mails eller lign. Alt i alt er målet at give brugeren en meget mere “integreret” oplvelse end f.eks. iPhone giver ved at samle funktionalitet i en applikation, i stedet for en masse forskellige applikationer.

Derudover præsenterede Microsoft også mange andre ting, bl.a. hvordan WP7 integrerer med Office, Outlook, hvordan billeder, kontakter, musik osv. Microsoft har lagt stor vægt på swipe-teknologi hvor du swiper over skærmen med din finger, så skærmen ikke bliver fyldt med knapper der tager plads i stedet. Et smart tiltag er kalenderen, der tillader dig at farve dine forskellige kalendere, så f.eks. aftaler og møder på kalenderen for dit arbejde er røde, mens events i din privatlivskalder er blå.

Du kan se hele den 55 minutter lange præsentation hos WMexperts.

Skriv et svar