Verizon vil have omskrevet den amerikanske telelov

“The grinding you hear are the gears churning as policymakers try to fit fast-changing technologies and competitive markets into regulatory boxes built for analog technologies and monopoly markets.”

Ovenstående er bare en af de sætninger Tom Tauke, Verizons public affairs VP, benytter når han beskriver hvordan han mener den amerikanske regering takler den amerikanske telelov.

I modsætning til Europa, hvor telekommunikationsfirmaer, så er amerikansk lovgivning skruet sammen, så hvert firma tager kontrol over et bestemt område.  Tauke mener at dette i høj grad fjerner forbrugerens mulighed for at foretage et valg, samt at det betyder at det lokale selskab ofte dikterer hvor man skal bo afhængigt af den servicekvalitet (inkl. signalstyrke) der er i et bestemt område. Han beskylder bl.a. FCC (Federal Communication Commission) for at være bagude fordi at de ikke ser tingene med forbrugerens øjne.

Tom Tauke fremlagde sin klage d. 20. november (i lørdags) ved en konference. Klagen indeholder fire komponenter/krav der ifølge ham er nødvendige for at Amerika ikke falder bag resten af verdenen.

Kilde: PR Newswire

Skriv et svar