Trådløs oplader til iPhone er nu dukket op

Vi vil starte med at melde ud at overskriften i denne artikel desværre ikke helt sand da det ikke er trådløst det foregår, men produktet der netop er dukket op kalder sig “Energizer Qi Wireless Charger”, hvor misledende det så end er.

For at beskrive det bedre, Qi Wireless Charger er en anordning du sætter til en stikkontakt, og derefter fungerer den som elektrisk måtte. Derefter skal du bare bruge en telefon med en special case der følger med (iPhone er understøttet her, men designet kan udvides til andre telefoner) og kan derved oplade telefonen ved at lægge den på anordningen.

Designet er i sig selv dog smart nok, og hvis der kommer stor understøttelse af en række populære telefoner kunne man godt forestille sig at den blev populær (prisen er kun omkring $35).

For dem som nu er ved at brokke sig over at det ikke er rigtig trådløst, så kan jeg berolige jer med at teknologien ER på vej.

Faktisk er rigtig trådløs elektricitet allerede opfundet, og du kan se det demonstreret på et TV og 3 forskellige telefoner (inkl. iPhone) i denne video (8-10 min inde i videoen). Vi glæder os stort til at denne teknologi bliver almindelig i hjem.

Skriv et svar