Swiftkey X tilføjer endnu et keyboard til Android

Hvis du har en iPhone eller Windows Phone 7 mobil/tablet er du desværre begrænset til de indbyggede tastaturer. Disse er ikke dårlige, men i forhold til Android som tilbyder tastaturapplikationer på markedspladsen kan de efterhånden føles bagud. Android tager nu på denne front endnu et skridt fremad med Swiftkey X som netop er kommet ud af beta og i fuld version kan købes på Android Market.

Swiftkey X, ligesom sin forgænger Swiftkey, er et intelligent keyboard til Android telefoner og tablets. Tastaturets unikke egenskab er at det forsøger at gætte hvilke ord brugeren skriver. Dette gør applikationen ved at analysere ens skrivestil, og det bliver derfor klogere jo mere du skriver med det. Udover at analysere afsendte SMS’er, kan Swiftkey X (efter valg) logge ind på din FaceBook, Twitter eller Gmail konto og kigge på din skrivestil på disse tre tjenester.

Ikke nok med det så analyserer Swiftkey X også hvor ofte du f.eks. har en tendens til at taste på en forkert tast, hvilket gør at programmet med tiden får en bedre forståelse for hvordan du benytter tastaturet udover hvilke ord du plejer at skrive. Tastaturet har support for to skrivestile man selv kan vælge imellem. “Rapid”-stilen er designet til folk som skriver meget hurtigt men ofte laver stavefejl, og programmet vil derfor prioritere fejlrettelser oftere, mens “Precise”-stilen er designet til folk som skriver langsommere, men mere præcist, og programmet vil i dette tilfælde forsøge at gætte fremad omkring hvad det er brugeren forsøger at skrive.

Swiftkey X kan købes på Android Market for 21 kr. i skrivende stund (der er både en tablet og telefon-version), og kommer med de varmeste anbefalinger fra redaktionen der selv har rigtig gode erfaringer med tastaturet og dets evne til at hjælpe os med at skrive hurtige SMS’er med vores store pølsefingre.

1 tanke om “Swiftkey X tilføjer endnu et keyboard til Android”

Skriv et svar