Swiftkey til Android – Nyt revolutionerende tastatur

SwiftKey Phone

Ifølge udviklerne har det taget to års udvikling, men nu er deres tastatur Swiftkey klar i en beta-udgave, som kan hentes hot direkte fra Android Market.

Swiftkey er touchscreen-tastatur, der ligesom så mange andre tastaturer til Android forsøger at gøre det nemmere at skrive hurtigere på din telefon. Det der er unikt ved Swiftkey er at tastaturet indeholder 3 specielle meget brede knapper med forslag til de ord du er ved at skrive. Derfor kan du med et enkelt tastatryk fuldføre en ord hurtigt.

Swiftkey har derudover også den unikke egenskab at tastaturet lærer din skrivestil at kende. I starten når tastaturet installeres skanner det alle dine meddelelser, men derefter tager tastaturet ved lære hver gang du benytter det, bl.a. når du skriver SMS’er og lign. og lærer derved hvilke ord du er tilbøjelig til at benytte, og i hvilke sammenhæng.

Du kan sammenligning af skrivehastigheden mellem Swiftkey og det normale Android-tastatur på YouTube. Tastaturet har allerede fået stor ros mange anmeldere, men indeholder desværre ikke Dansk som sprog endnu. Udviklerne lover dog at der kommer flere sprog inde for få måneder, så det kan være en ide at holde øje med applikationen på http://www.swiftkey.net.

Skriv et svar