Samsungs iPod Touch konkurrenter er klar – Sig hej til Galaxy S WiFi

Så har Samsung fremvist deres nyeste skud på stammen inden for MP3-afspillere der skal konkurrere med Apples iPod Touch, også kendt som “iPhonen uden telefon”. Dog er det næste syndt at kalde dem for MP3-afspillere. Galaxy S WiFi og iPod Touch er nærmere mini-computere, ligesom moderne smartphones.

Navnet på de to modeller kommer til at være Galaxy S WiFi 4.0 og WiFi 5.0, hvor tallet antyder skærmstørrelsen på hhv. 4″ og 5″.

Derudover er afspillerne stort set ens hardwaremæssigt (størrelse og vægt ikke taget i betragtning). Selvom der ikke kan foretages telefonopkald fra afspillerne eller sendes SMS’er, er der dog stadigvæk understøttelse for Voice IP og lign. Selv skærmopløsningen er ækvivalent på 800 x 480 pixels på begge skærme, samt at begge har et indbygget kamera. Den eneste forskel er at WiFi 5.0 angiveligt skulle have et monster-batteri, der kan holde i dobbelt så lang tid som sin lillebror. Den interne hukommelse kommer til at ligge på 8, 16 eller 32 GB, og begge modeller kører Android 2.2.

Hvornår de kommer til Danmark vides ikke.

Skriv et svar