Samsung Galaxy S II annonceret – Første hands-on preview allerede klar!

Så er den her. På Mobile World Congress som netop er blevet skudt igang har Samsung fremvist efterfølgeren til deres smartphone flagskib, Galaxy S, nemlig efterfølgeren som foreløbigt hedder Galaxy S II (2).

Først og fremmest er hardwaren blevet opgraderet, denne gang til en dual-core CPU hvilket gør telefonen betydeligt hurtigere. Det ser ud til at de fleste moderne 2011 smartphones vil få to eller flere kerner, da det åbenbart er det nye “hip” på smartphone markedet (hvilket er meget forståeligt, taget i betragtning af hvor meget LG Optmis 2X/LG Star imponerede allerede i de første hands-on af telefonen).

Udover dette kommer Galaxy S II også med en 4,3″ Super AMOLED skærm (hvilket er 0,3″ større end den første Galaxy S), der endnu engang siges at være noget af det bedste på markedet, faktisk så godt at Samsung ikke kan producere nok af dem. Telefonen bliver loadet med Android 2.3, NFC support til trådløs betaling (der også er en teknologi som alle de coole smartphones åbenbart skal have). Derudover har Samsungs TouchWiz interface fået en mindre ansigtsløftning fra version 3 til version 4 der byder på ny funktionalitet.

Se Phandroids hands-on preview herunder.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=EQAiNkqIYWM

Skriv et svar