Sammenligning af Symbian-telefoners hukommelse

RAM-klods

For dem som ikke kender til udtrykket er RAM et udtryk for en computers/telefons hurtige hukommelse. Det er RAM der trækkes på når telefonen kører apps (specielt hvis der kører mange apps på en gang) og andre ting. Mangel på RAM gør telefoner langsomme, eller kan i værste fald betyde at apps lukker uventet ned.

Steve Litchfield fra AllAboutSymbian har taget et kig på hvilke Symbian telefoner der har nok RAM tilgængelig, og hvilke der ikke har, og guiden kan derfor bruges til at regne ud hvilke telefoner man bør undgå at købe, og har ud fra dette lavet et lille diagram der forklarer det.

Diagrammet har to linier, en rød og en grøn. Jo længere telefoner repræsenteret af en blå stjerne er over den grønne linie (den røde linie gælder for telefoner med røde stjerner), jo bedre er disse telefoner stillet med tilgængelig RAM. Steve Litchfield anbefaler at man holder sig fra telefoner der går under disse linier, og køber noget andet.

Du kan se Steve Lichfields diagram her, eller du kan gå direkte til AllAboutSymbian og læse hele historien. Der telefoner der falder under grænsen eller er lige på er:

  • Nokia N70 og N72
  • Nokie N61i
  • Nokia E70
  • Nokia N95, N96, N97 og N97 Mini
  • Nokia 6680

Skriv et svar