Så er iPad 2 annonceret – Få alle detaljerne her

I modsætning til hvad mange evt. ville tro var Steve Jobs, som ellers skulle være så syg for tiden, ikke meget sygere end at han kunne præsentere iPad 2 ganske som forventet, og han gjorde det med et smil og ud fra hvad der så ud til at være udemærket helbred.

iPad 2 vil have en ny dual-core CPU ligesom mange af sine konkurrenter ved navn A5. Det specielle, og muligvis meget lækre (hvis ellers Jobs løfter holder) er dog grafikydelsen, der gerne skulle være hele 9 gange så stærk som forgængeren.

iPad 2 har desuden fået et HELT nyt design. Først of fremmest er den 33% tyndere end sin forgænger. Med sine 8,8 mm er den er faktisk tyndere end iPhone 4 på 9,3 mm, og sin forgænger der er på 13,4 mm. Derudover vejer den mindre end sin forgænger med kun 601g mod forgængerens 680 g.

iPad får den samme 10 timers batterilevetid som første version, samt to videokameraer (forside og bagside). Som noget helt nyt kan man købe et converterkabel fra iPad til HDMI, hvilket giver HDMI-udgang til ALLE apps.

Priserne kommer til at ligge mellem $499 og $829, afhængigt af om man vil have Wi-Fi eller ej, samt harddiskstørrelsen mellem 16 og 64 GB. Derudover har Apple overgået sig selv ved at designe nogle specielle iPad 2 skærmcovers der automatisk sætter sig på din iPad 2 med magneter, samt tænder og slukker skærmen når du tager den af/på, samt at coveret kan foldes og bruges som stand.

Sidst men ikke mindst kommer den i både sort og hvid PÅ udgivelsesdatoen denne gang, så umiddelbart ikke flere forsinkelser. Udgivelsesdatoen bliver 11. marts i USA (hvor den både kan fås hos Verizon som CDMA version og hos AT&T), og allerede 25. marts i Danmark!

Derudover kunne Steve Jobs fortælle at:

  • 15 mio. ipads solgt i 2010 (9 måneder salgsperiode) og omsatte for $9.5 mia. i den periode.
  • der er over 65.000 apps i AppStore der er iPad-specifikke.
  • Apples iBook store på kun et år har haft 100 mio. downloads af bøger, samt at der nu er over 2500 forskellige udgivere på på deres bookstore.
  • der nu er over 200 mio. iTunes kontoer, hvilket svarer til 3-4% af verdens befolkning.
  • Apple for nyligt har udbetalt over 2 mia. dollars til udviklerne af applikationer på AppStore på baggrund af salg.
  • Apple har for nyligt solgt over 100 mio. iPhones siden den første telefon.
  • omsætningen fra iPhones, iPods og iPads er den største omsætning i Apples forretning.

Du kan se den 70 min lange præsentation her.

iPad 2's nye skærmcover

Skriv et svar