Ny 7″ tablet fra Creative leaked

De sidste dage på Mobilterminalen må siges at have været fokuseret på tablets, især iPads ankomst til Danmark, men nu er det første smugekig på Creatives bud på en tablet klar.

Creative ZiiO, som den hedder, har desværre ikke særligt imponerende specifikationer. Først og fremmest er dens skærm trykfølsom, hvilket betyder at den reagerer ved at måle tryk på skærmen frem for en kapacitiv skærm der benytter elektricitet (hvilket fleste moderne touch-skærme gør, inkl. iPad), med en opløsning på 480 x 800, hvilket er fint nok til skærmstørrelsen. Tabletten vil køre Android 2.1, også selvom Android 2.2 (eller endda Gingerbread) er tilgængelig snart.

Hvad der til gengæld gør denne tablet attraktiv er prisen. $315 for 8 GB versionen og $350 for 16 GB versionen gør denne tablet til et røverkøb. Den understøtter Wi-Fi, men desværre ikke 3G som iPad f.eks. gør (hvis man køber den rigtige model), hvilket desværre er en skuffelse da tablet-PC’er mister en stor del af deres værdi hver gang de ikke er på nettet. BlueTooth er også understøttet.

ZiiO kører en ZiiLabs HD CPU, dog uden at ydelsen er angivet. Derudover ved vi foreløbigt ikke mere om denne tablet, andet end at den skal ses som et bud i discount-enden af spektret for tablet-markedet.

Skriv et svar