Nokia N8 ankommer med Pamela Anderson

…eller dog ikke helt, selvom det ville være dejligt hvis man kunne få Baywatch-stjernen med, men Nokia har dog stadigvæk valgt at bruge hende til at promovere deres N8, som vi nu ved vil være i hænderne på de første kunder d. 30 september.

Nogle Google-reklamer ser dog ud til at sladre om at engelske købere allerede får deres d. 23. september, hvilket dog ikke kan be- eller afkræftes, men i slutningen af september vil N8 dog være på markedet. Nokia promoverer med at du kan være med i en konkurrence hvor der er mulighed for at få en rolle i kortfilmen “The Commuter” (dog sandsynligvis i en mindre rolle) hvor Pamela Anderson er med. Filmen bliver optaget med Nokia N8’s fantastiske 12 megapixel kamera.

N8 vil benytte Symbian^3, og vil have features som flere home-screens, multi-touch zoom, hardware-accelereret grafik og en 3.5″ skærm. Hardwarespecifikationerne er dog ikke de mest imponerende, med kun 680 Mhz under hjelmen og 256 MB RAM, men prisen på telefonen forventes også at være relativt lav.

Kilde: IntoMobile

1 tanke om “Nokia N8 ankommer med Pamela Anderson”

Skriv et svar