Lumigon T2 og LG Optimus 3D Max

Mobile World Congress 2012 er godt i gang, og i den forbindelse har vi yderligere to telefoner fra det store event at præsentere fra LG og Lumigon.

Lumigon T2

Det er er stykke tid siden vi har hørt fra danske Lumigon og deres T1 telefon som indtil videre har været mere forsinket end DSB, men firmaet har nu gået op til MWC 2012 og præsenteret efterfølgeren til telefonen der aldrig kom: Lumigon T2.

Lumigon har med T2 forestillet sig at telefonen skal kunne fungere som fjernbetjening i hjemmet. Telefonen kommer nemlig med en infrarød sender, der kan optage kommandoer fra bl.a. en almindelig fjernbetjening, hvorefter T2 så husker det infrarøde signal, og derefter kan fungere som fjernbetjening til alle ens enheder. Telefonen kan derudover forstå gestures, som også kan programmeres ind i fjernbetjeningen.

Der er endnu ingen info om pris og leveringsdato (lad os håbe at den her telefon faktisk formår at udkomme), men specifikationerne er offentlige på Lumigons hjemmeside.

  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Designet i bl.a. rustfrit stål og med gorilla-glas
  • 1,4 Ghz Qualcomm Snapdragon CPU
  • 3,8″ højopløsningsskærm
  • 8 megapixel bagsidekamera med blitz, samt frontkamera til videoopkald
  • microSD op til 32 GB
  • Bang & Olufsen ICEpower lydsystem
  • Infrarød sender og Near Field Communication


LG Optimus 3D Max

LG var sidste år meget oppe på deres Optimus 3D telefon med 3D-skærm, og i år på MWC har firmaet præsenteret endnu en 3D telefon, deres LG Optimus 3D Max, som er efterfølgeren til førstenævnte.

Der er på ydersiden kun tale om hardwareforbedringer, hvilket dog er en nødvendighed da LG med Optimus 3D Max har satset hårdt på at konvertere 2D applikationer til at være kompatible med telefonens 3D-teknologi, og derved gøre det nemt at skifte fra 2D til 3D på telefonen med et tryk på en knap. Optimus 3D Max kommer derfor med en 1,2 Ghz dual-core processor, en 4,3″ 3D skærm, og som noget helt nyt Gorilla-glas som forgængeren var foruden. Hukommelsesmæssigt har telefonen 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse + microSD, hvilket altså ikke er blevet opgraderet fra forgængeren. Desuden kommer den med et 5 megapixel 3D kamera.

Hvornår telefonen lander i Danmark er endnu uvidst, men i Sydkorea kan Optimus 3D Max købes fra marts af.

Skriv et svar