Limera1n jailbreak til iOS 4.1 udgivet, men muligvis bugged

Som sidste nyhed skrev, så har vi de seneste par dage dækket jailbreaking af iOS 4.1 rimeligt intensivt, og Geohot har nu udgivet sit Limera1n jailbreak tidligere end beregnet, hvilket kontroversielt nok har forsinket Chronic Dev Teams jailbreak kaldet Greenpoison der ellers skulle have været udgivet idag.

Først og fremmest vil vi advare om at Geohots Limera1n jailbreak indebærer en sikkerhedsrisiko større end ved normale jailbreaks. Engadget rapporterer bl.a. at de ved jailbreak af en ud af to iPhones mistede alle ikoner, og at flere ikoner ikke vendte tilbage selv efter de lavede en gendannelse af iPhonen. Vi anbefaler derfor at man venter med at jailbreake til Limera1n får nogle fejlrettelser ind (det er stadigvæk i beta).

Som vi også skrev i går var iPhone Dev Team og Chronic Dev Team ikke begejstrede for at Geohot ville frigive endnu et sikkerhedshul med Limera1n, hvilket ville give Apple mulighed for at rette to sikkerhedshuller fra både Greenpoison og Limera1n. Det har Chronic Dev Team valgt at tage konsekvensen af, og har derfor besluttet at modificere Greenpoison til at benytte samme sikkerhedshul som Limera1n, så deres oprindelige sikkerhedshul kan benyttes på en senere version af iOS. Greenpoison skulle ellers have været udgivet idag, men må nu vente lidt på sig.

Du kan se video af en iPhone blive jailbreaket med iOS 4.1 hos Engadget.

Skriv et svar