LG Optimus LTE2 – Første smartphone med 2 GB RAM

Mens smartphones har bevæget sig hastigt op i processorkraft er telefonernes hurtighukommelse – RAM – også langsomt fuldt med op. Nutiden standard i moderne smartphones og tablet PC’er har typisk 512 MB RAM (iPhone 4, 4S og iPad 2) eller 1 GB (mange moderne Android-smartphones og tablets, inkl. Galaxy SII og den nyligt annoncerede Galaxy S3 samt den nye iPad). Nu melder LG sig imidlertid på banen for at hæve standarden på dette område.

Optimus LTE2 kommer som overskriften påpeger med 2 GB RAM, hvilket vil gøre den til første smartphone med så stor hukommelse på markedet. Men telefonen vil derudover også markere sig på andre dele af hardwarefronten. Selvom detaljerne er sparsomme vil Optimus LTE2 komme med en True HD IPS skærm, hvilket som navnet antyder muligvis bliver med 720p opløsning. Selve den fysiske størrelse er dog udefineret. Derudover vil telefonen have et 2.150 mAh batteri, som LG vurderer til at holde 40% længere tid end lign. smartphones.

Dette sker bl.a. via telefonens processor, som der ikke gives mange detaljer om, men som LG dog afslører er designet omkring batterilevetid, selv under videoafvikling og andre krævende opgaver. LG beskriver selv telefonen som værende svaret på nutidens brugeres klager over LTE-telefoner og deres mangler.

Desværre er det kun en godte som sydkoreanerne kan få glæde af. Det ser nemlig kun ud til at Optimus LTE2 lander i Sydkorea, hvilket den gør midt i Maj, hvilket vil sige om 1-2 uger. Men da der er tradition for at telefoner fra LG på det Sydkoreanske marked i sidste ende bevæger sig ud hvor vi andre også kan købe dem relativt let. Sidst men ikke mindst lander telefonen allerede med Ice Cream Sandwich ved udgivelsen, så man skal ikke vente på en senere opdatering til Android 4.0.

2 tanker om “LG Optimus LTE2 – Første smartphone med 2 GB RAM”

 1. Jeg har købt 6 stk. DVD m.taleundervisn. (format: video H.264 + AAC (mp4). I st. f. på Pc ønsker jeg at kunne aflytte mobilt. Derfor påtænker jeg at anskaffe en moderne Smartphone. Kan jeg overføre 1 DVD-skive ad gangen (hver 3,79 GB)fra Pc’en (USB) til en smartphones hukommelse, lager el. lignende for aflyttning mobilt i en øresnegl?
  Venlig hilsen
  Ib Norman Larsen

  1. Hej Ib,
   Jeg kender ikke specifikt til de pågældende DVD’er, men det er normalt sådan, at skal man kopiere købte DVD’er til sin PC (dvs. få indholdet af DVD’en ud på en måde der tillader at flytte filerne) skal man oprette en såkaldt “image” fil, eller billed-fil.

   Der findes diverse software løsninger til denne opgave. Prøv evt. at Google det, og der skal nok komme en masse resultater op.

   Hvorvidt du vil kunne afspille disse billed-filer på en smartphone, skal jeg ikke kunne sige, men der skulle ikke umiddelbart være noget i vejen for at kunne overføre til en smartphone/hukommelseskort.

Skriv et svar