LG Optimus 2X kan nu forudbestilles i Danmark!

En af de telefoner vi foreløbigt er mest begejstrede for i 2011 er LG Optimus 2X, tidligere kendt som LG Star, der er en af de første dual-core telefoner på markedet. Telefonen udkom i Korea for ikke så længe siden, og nu kan den forudbestilles i Danmark!

Det er CallMe der er den første danske forhandler til at tilbyde forudbestilling af telefonen, som den forventer vil lande senest d. 1. marts.

Hvis du skulle have misset vores omtale af Optimus 2X her på sitet, kan vi fortælle at dual-core CPU’en gør telefonen exceptionelt hurtig, hvilket forskellige preview-videoer allerede har vist på internettet, samt at Nvidias Tegra 2 platform der har residens i telefonen leverer god batterilevetid selv med den høje ydelse. Telefonen er bl.a. i stand til at afspille 1080p video, og kommer med en 4″ touchskærm, et 8 megapixel kamera, Android 2.2 og 8 GB hukommelse.

Du kan forudbestille telefonen hos CallMe nu (telefonen er kun tilgængelig i mørkebrun), eller du kan læse vores omtale af telefonen her og her.

Telefonen kommer til at koste mellem 999,- og 1.999,- kontant, og mindsteprisen over 6 måneder bliver mellem 3.737,- og 4.081,- afhængigt af om du vælger Hallo 275 eller Hallo 499 abonnementet.

Skriv et svar