iTunes 10 klar til download (billeder inkluderet), sikkert for Jailbreakede enheder

Som vi skrev igår havde Apple fremvist iTunes 10, men brugere der besøgte Apples hjemmeside fik desværre beskeden at de kunne downloade iTunes 9, og at iTunes 10 ville “komme snart”.

Fear no more, for det “snart” var “meget snart”, faktisk allerede idag, torsdag. Og du behøves ikke frygte for dit Jailbreak, hvis du har gjort dette på din enhed. iPhone Dev Team rapporterer at iTunes 10 ingen problemer har med Jailbreakede enheder.

Mens skribenten her har skrevet første paragraf har iTunes 10 installeret i baggrunden, og her er de ting jeg har observeret og vil fortælle om:

  • Bredere/tykkere volume-slider (billede)
  • De farvede ikoner for playlister osv. i venstre side er nu alle i gråtoner og mere forskellige. Dette er sandsynligvis gjort for at hjælpe farveblinde, men for dem af os der ikke er farveblinde må jeg desværre give det en tommerfinger ned (billede)
  • Det nye sociale netværk, Ping, skal slås til før det kan bruges, noget mange sikkert vil foretrække da nok ikke alle vil ønske at benytte det. (billede)
  • Oprettelse af min Ping-profil (billede)
  • Du kan frivilligt vælge om din Ping-profil skal være offentlig tilgængelig for alle, offentligt tilgængelig for folk du godkender, eller slet ikke være tilgængelig for andre (billede)

Resten må i selv prøve jer frem til, så hvad venter i på? Smut ind og hent iTunes 10 nu hos Apple, men husk at gemme en backup af den gamle iTunes.exe fil hvis du vil beholde det gamle ikon! 😉

Skriv et svar