iPhone monopol brudt i USA – Verizon er ny sælger!

iPhone 4

Vi vidste det allerede nogle dage i forvejen men nu er det officielt: Verizon vil blive den nye sælger af iPhone i USA.

Siden iPhonen oprindeligt udkom i USA har det kun været selskabet AT&T der har haft lov til at sælge den populære telefon. Men fra næste måned er det altså slut, og iPhone 4 vil kunne købes hos Verizon i USA med alt den funktionalitet der ellers følger med, inkl. 5 megapixel kameraet, Retina-skærmen osv.

Det er værd at bemærke at Verizon er en af de to store udbydere i USA der baserer deres net på CDMA teknologi. Dvs. at iPhones solgt hos Verizon er anderledes end standard iPhones, og vil bl.a. ikke kunne fungere hos visse andre udbydere, samt i Europa, hvor GSM-netværket benyttes.

Prisen bliver $199 for 16 GB versionen og $299 for 32 GB versionen. Sidst men ikke mindst kan iPhonen selv fungere som hotspot for op til 5 enheder.

Ifølge præsentationen har Apple og Verizon været i snak om en CMDA iPhone siden 2008, og telefonen er blevet testet i over et år.

Se hele opsummeringen af præsentationen hos MacRumors.

Opdatering:

Ny info er nu blevet offentliggjort. Nu har vi en udgivelsesdato, som bliver 10. februar! Samt nogle få ting som er anderledes end den normale iPhone 4.

Først og fremmest vil telefonen intet SIM-kort da CDMA-netværket ikke kræver dem. I stedet bliver telefonen indstillet via. hardware!

Derudover vil den kunne fungere som et mobilt hotspot for op til 5 enheder, hvilket ikke er muligt på den normale iPhone uden at bruge Jailbreak.

Skriv et svar