iPhone Dev Team vil ikke Jailbreake iOS 4.0.2

Jailbreak

iPhone Dev Team, der står bag Jailbreaket til iPhone, iPad og iPod Touch der kan køres direkte online på siden jailbreakme.com siger at de ikke vil udsende et Jailbreak til iOS 4.0.2.

iOS 4.0.2 blev udgivet af Apple efter at ovenstående Jailbreak kom frem. Jailbreaket udnyttede en bug i den måde Safari-browseren håndterer skrifttyper i PDF filer, hvilket gjorde det muligt at køre kode gemt i PDF dokumenter. Mens denne praksis er et dejligt sikkerhedshul for folk der ønsker at Jailbreake deres telefon, så var det også en stor sikkerhedsrisiko da PDF dokumenter kunne bruges til at køre ondsindet kode på brugerens enhed. Apple lukkede derfor hullet med iOS 4.0.2 kort efter at 4.0.1 var udkommet.

iPhoneDevTeam udtaler at siden 4.0.2 kun blev udgivet for at stoppe netop dette sikkerhedshul vil de ikke smide et Jailbreak ud til denne version af iOS endnu. De vil hellere gemme disse sikkerhedshuller til Apple kommer med senere versioner af iOS, som f.eks. version 4.1 der snart skulle være klar til download. iPhoneDevTeam udtaler direkte “Sometimes, the only winning move is not to play“, et koncept fra 1993 filmen WarGames.

Kilde: MobileCrunch

Skriv et svar