iPhone 5: Rygtet melder kant til kant skærm

Hvis noget selskab i verden er kendt for at holde kortene tæt til kroppen, hvad gælder deres produkter, så er det iPhoneproducenten Apple. Med Apple er intet sikkert før udvikler får fat i produktet, eller det havner i butikken. Nogle vil mene det er en genial markedsføringstaktik og andre, at det er direkte irriterende aldrig at vide noget på forhånd. Ikke desto mindre kører Apples rygtemølle stadig på fuld skrue og for tiden er der tale om den ventede iPhone 5, som efter sigende allerede skulle ramme butikkerne til efteråret. Kan nogen sige julesalg?

SpeechTrans TM, som er en applikationsudvikler, har postet skærmbilleder af en stemmeapplikation som kører på en iPhone. Det i sig selv er ikke videre interessant, men derimod at den vises på en iPhone med et display som når helt ud til kanterne i begge sider. Ingen iPhone ser sådan ud – i hvert fald ingen der kan købes i forretningerne. Billedet der blev postet, indeholder desuden et billede af en almindelig iPhone 4, hvilket betyder det langt fra er sikkert at der er tale om en nyere udgave. Det kunne evt. blot være Photoshop’d. Se det herunder:

Det er interessant at nævne, at app’en bruger ordene ”Powered by Nuance”, hvilket er et firma der har direkte tilknytning til førnævnte SpeechTrans. Det menes at iOS 5 vil have indbygget softwareteknologi fra Nuance, i form at stemmestyring, og det er derfor ganske nærliggende at gå ud fra at Nuance evt. kunne være i besiddelse af iPhone-/iOS 5 informationer.

Skriv et svar