iPhone 5 kommer måske allerede til sommer

Der var mange som tilbage i efteråret 2011 blev skuffet da Apple annoncerede at efterfølgeren til iPhone 4 kom til at hedde iPhone 4S, og ikke iPhone 5. Mange spekulerede på at årsagen til dette var at Apple ville vente til nogen af de komponenter firmaet ønsker i iPhone 5 ikke var priseffektivt tilgængelige på dette tidspunkt, og de har muligvis ret.

Det er nemlig ud til at Apple vil lancere den rigtige iPhone 5 til sommer, sandsynligvis i Juni (eller muligvis Juli). Det er en medarbejder hos det kinesiske firma Foxconn – der producerer telefonerne for Apple – som har afsløret at firmaet har hyret næsten 20.000 medarbejdere til at producere telefonen for Apple.

Det er dog tvivlsomt at firmaet kan nå at have telefonerne klar til Juni måned. Apple ønsker sandsynligvis også samtidigt at have næste version af deres iOS styresystem klar til telefonen, og derfor er det nok mest sandsynligt at iPhone 5 bliver sat til salg tidligst i august eller i løbet af efteråret.

iPhone 5 vil efter sigende gøre op med Apples touchskærm på 3,5″ og i stedet bevæge sig op på en 4″ skærm, da større smartphoneskærme har været en stigende tendens på markedet, hvilket bl.a. kan ses på visse Android-telefoner med skærme på mellem 4,3″ og 4,7″, samt de nye smartphone/tablet hybrider med 5-6″ skærme.

Derudover siger analytikere også at iPhone 5 ikke vil komme med den nye A5X-chip som kan findes i Den Nye iPad. Da optimeret grafik ikke nødvendigvis er en prioritet hos smartphone-brugere i modsætning til tabletbrugere vil iPhone 5. I stedet er det mere sandsynligt at Apple vil gå efter forbedret batterilevetid

Hvilke andre hardware og softwarerelaterede opdateringer Apple vil give forbrugerne i iPhone 5 – hvis telefonen da overhovedet kommer til at hedde iPhone 5 – må vi foreløbigt vente med at læse om.

Skriv et svar