iPhone 4 kan snart købes uden abonnement

Apple Store iPhone 4

Ønsker du en iPhone 4, men er du tilfreds med dit nuværende abonnement? Med udgivelsen af iPhone 4 i Danmark er du nu heldig, for Apple vil nemlig sælge iPhone 4 uden abbonement. Hagen er dog at du kommer til at vente 3 uger før du får din telefon i hånden, samt en begrænsning på 2 iPhones per kunde.

Telefonen kan bestilles direkte på Apples Store, og prisen kommer til at ligge på 4.699,- for 16 GB modellen, og 5.499,- for 32 GB modellen, en prisforskel på 800 kr. Derudover kan du også anskaffe dig en iPhone 3GS på 8 GB for 3.799 som til gengæld vil ankomme meget hurtigere. Det er kun den sorte iPhone 4 der er tilængelig lige pt.

Så hvis du absolut ikke gider at være kunde hos Telia, Telenor, CallMe eller 3 Mobil, samt at du har fin tålmodighed, så skynd dig ind og bestil din iPhone 4 nu på Apples Store.

1 tanke om “iPhone 4 kan snart købes uden abonnement”

 1. HUSK FOR ALT I VERDEN AT NÅR DER KØBES VARER FRA USA SKAL DER BETALES MOMS OG TOLD

  her er eks fra SKAT.dk

  Varer

  Køber du en vare i et land uden for EU, fx USA, skal du som hovedregel betale told og dansk moms til ToldSkat ved indførslen. For visse varer skal du også betale punktafgift. Hovedreglen er, at når en vare er belagt med punktafgift i Danmark, skal du betale punktafgift ved indførslen.

  Ved indførsel af varer af ringe værdi skal der dog ikke betales told, moms og evt. punktafgift. Der skal således kun betales told, hvis hele forsendelsens værdi overstiger 22 EURO (ca. 165 kr.), men betales moms og punktafgift, hvis forsendelsens værdi overstiger 80 kr. Fritagelsen gælder ikke for spiritus, vin, øl, parfume og toiletvand samt tobaksvarer, dvs. cigaretter, cigarer, cerutter, cigarillos og røgtobak.

  Varer, der sælges via internet, annonceres typisk til en pris uden told, moms, punktafgift og evt. fragt. Det betyder med andre ord, at den samlede varepris kan beregnes som den annoncerede pris, tillagt transportomkostninger, told og moms og evt. punktafgift.

  Du skal være opmærksom på, at tolden ikke er ens for alle varer – enhver vare har sin egen varekode (toldtarifposition) og dermed ofte en forskellig toldsats.

  Enkelte varer fra USA er omfattet af særlig tillægstold.

  Inden du bestiller varer, bør du derfor kontakte ToldSkat, der vejledende kan orientere om den toldsats, der gælder for den vare, du påtænker at købe.

  Eksempelvis udgør tolden for cowboybukser for tiden 12 pct. af varens værdi.

  Tolden beregnes af varens pris med tillæg af transportomkostninger. Den danske moms er på 25 pct. og beregnes af varens pris, tillagt transportomkostninger, toldbeløbet og evt. punktafgift.

  Eksempel på beregning af told og moms
  A bestiller et par cowboybukser via internettet hos et firma i USA. Bukserne sendes til A og bliver fortoldet i maj måned 2005, hvor omregningskursen (Toldkursen) for dollars (USD) er 571,06.
  Pris ifølge faktura 45 USD 256,97 kr.
  + fragtomkostninger 160,00 kr.
  = toldværdi: (256,97 kr. + 160,00 kr.) 416,97 kr.

  Told: 12 pct. af 416,97 kr. 50,03 kr.
  + moms: 25 pct. af (416,97 kr. + 50,03 kr.) 116,75 kr.

  A skal i alt betale told og moms 166,78 kr.

  I visse tilfælde må du også regne med omkostninger til speditør e.l. for at få toldbehandlet forsendelsen. Du bør i øvrigt være opmærksom på, at udgiften til fragt for de lidt tungere varer kan være mindst lige så stor som den pris, du skal betale for varen.

  Told, moms og evt. punktafgifter skal være betalt, inden du får varen udleveret fra Post Danmark A/S, kurerpostfirma e.l.

  Har du modtaget told- eller afgiftspligtige varer, der ved en fejltagelse ikke er blevet registreret hos ToldSkat, skal du rette henvendelse til de regionale told- og skattemyndigheder.
  Ydelser

  Edb-programmer mv., som du køber i lande uden for EU og downloader fra nettet, er toldfrie. Der skal som hovedregel betales moms af ydelsen. Forpligtigelsen påhviler den udenlandske leverandør.

Skriv et svar