iPhone 4 kan nu jailbreakes direkte via. webbrowseren

iPhone Jailbreaking

Så er der et nyt jailbreak ude, og det virker med iPhone 4 op til version 4.0.1 af softwaren!! Dvs. at hvis de planlægger at benytte dette Jailbreak bør du (i første omgang) ikke opdatere til iOS 4.1 som snart udkommer.

Det helt specielle ved dette Jailbreak, udover at dette virker på iPhone 4, er at dette er det første jailbreak hvor du ikke skal bruge en computer. Jailbreaket fungerer ved at besøge en hjemmeside via. Safari-browseren på din iPhone, som så jailbreaker din iPhone direkte!

Før du kommer i gang her og glæder dig alt for meget skal det dog siges at der indtil videre KAN opstå problemer med dette jailbreak, så ligesom med alle andre jailbreaks er det helt på eget ansvar. Det anbefales at du slukker og tænder din telefon før du starter, uanset hvilken model du bruger. Der var problemer i starten med at dette jailbreak da det skabte problemer for FaceTime (iPhone 4) og MMS, men disse problemer skulle gerne være løst nu.

For at komme igang skal du åbne safari-browseren på din iPhone, og derefter besøge webstedet http://www.jailbreakme.com og følge instruktionerne. Engadget har nogle videoer du kan kigge på.

Undertegnede har selv testet jailbreaket på en gammel 1.g. iPod Touch, og det virker fint.

Opdatering: Fuld liste af kompatibel hardware og iOS versioner der kan jailbreakes her.

iPhone 3G + 3GS: 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1

iPhone 4: 4.0, 4.0.1

iPod Touch 1G: 3.1.2, 3.1.2

iPod Touch 2G + 3G: 3.1.2, 3.1.3, 4.0

iPad: 3.2, 3.2.1

Skriv et svar