Opdateret: iPhone 4 kan købes fra på fredag

iPhone 4

Så er det nu på fredag d. 30 juli at iPhone 4 officielt kommer til Danmark. Mens 3 Mobil og CallMe endnu ikke officielt har meldt en salgsdato, så har Steve Jobs dog meddelt at det sker d. 30, og Telenor skriver også på deres hjemmeside at den kan købes fra d. 30 juli, så det er stærkt forventet at CallMe og 3 også vil sælge den derfra.

Prisen er stadigvæk ikke offentliggjort nogen steder. Det forventes at minimumsprisen over et halvt år vil ligge på omkring 6.000 kr, take or give afhængigt af om du skal have den med 16 eller 32 GB samt abonnement.

iPhone 4 udgives udover Danmark i 16 andre lande, som udover resten af skandinavien inkluderer flere Europæiske lande som Italien, Spanien og Belgien, men også andre lande som Australien, New Zealand, Singapore, Canada og Hong Kong.

Opdatering: iPhoneguide melder at Telia via. reklamer har annonceret en prisklasse. Telefonen kan købes på afbetaling for en startpris på 99,-, og derefter 199,- per måned i 2 år til en totalpris af 4.875 kr. for selve telefonen. Dertil kommer abonnement. Det er derfor vigtigt du lige kigger efter hvad den faktiske pris vil være hvis du handler hos Telia, da der for nogle købstyper er tale om både afbetaling og abonnement der skal betales på månedsbasis.

Alt i alt er prisen steget med ca. 10% i forhold til iPhone 3GS for selve telefonen, mens abonnementsprisen er den samme.

Det kan derudover nævnes at Telia holder iDay ved deres butik i København (Amagertorv 14) og Århus (Ryesgade 31) fra kl. 22 torsdag d. 29. med DJ’s, goodiebags til de første 150 gæster. iPhone 4 vil blive solgt fra kl. 24:00.

Skriv et svar