iPhone 4 har 30% mere batterilevetid

iPhone Batteri

Firmaer er ofte ligesom politikere, i det at de lover og lover. Men i modsætning til politikere holder de så hvad de lover?

Apple har lovet at den nye iPhone 4 skulle holde batteri op til 40% længere end sin forgænger, iPhone 3GS. Dette løfte blev sat på prøve af MacWorld, som har testet hvor længe iPhone 4 kunne holde sig kørende på en fuld opladning.

Testen bestod i at sætte skærmens belysning til maximum, købe og downloade en film fra iTunes Store over Wi-Fi, se hele den 1 time og 43 minutter lange film i widescreen, og derefter streame musik fra internettet mens de browsede i Safari Browseren.

Resultatet var at iPhone 4 holdt batteri i 31% længere tid end en splinterny 3GS, mens den holdt næsten 40% længere batteri end en 3GS der var et år gammel. Fremskridtet er derfor mindre end dengang Apple offentliggjorde iPhone 3G, som kunne holde batteri 50% længere tid en den første generation.

Kilde: MacWorld, via. iPhoneHacks

2 tanker om “iPhone 4 har 30% mere batterilevetid”

 1. Først og fremmest vil jeg starte med at fortælle om min iphone 4 oplevelse.

  Den er uden tvivl en af de smukkeste ting, jeg nogensinde har set ind for telefoni.

  Skærmen er overdreven lækker, man kan stort set ikke se pixels på den. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at det uden tvivl er den bedste skærm på en mobiltelefon nogensinde.

  Når det så er sagt, så holder batteriet på den i meget kort tid.
  Efter fuldt opladning af telefonen har den kun holdt noget mellem 3 til 4 timer ved blandet forbrug.
  Det blandt andet sms samtaler, surfing på nettet, spil, downloading af forskellige applikationer osv…
  Den mister også strøm når telefonen er på standby.
  Så jeg kan sku ikke lige se hvor de 40 procent længere holdbarhed kommer fra.
  Alt ved telefonen er ligetil, bortset fra batteriet.
  Jeg er skuffet!

  1. Hej Salwan,

   Tak for din udførlige besked!
   Retina skærmen er naturligvis også en af deres salgspunkter, så ikke så underligt den får ros for det 🙂
   Mht. batterilevetid, så skriver artiklen jo heller ikke at det er mobilen med den længste batterilevetid på markedet, men blot at den lever længere end den tidligere 3GS. Nu ved jeg ikke præcist hvordan du har brugt telefonen, men hvordan man bruger den har naturligvis en del at skulle have sagt. Jeg nævner det, da mange medier verden over, har meldt at der er længere batterilevetid end for den gamle.

Skriv et svar