iPhone 4 får ros fra alle fronter

iPhone 4

De første anmeldelser om iPhone 4 har nu meldt deres ankomst, efter som telefonen er nået frem til de første kunder tidligere end forventet. Nogle anmeldere er endda så heldige at have haft iPhone 4 i mere end en uge, og har derfor haft rigelig tid til at prøve “vidunderet”.

iPhoneGuide.dk har været rundt og kigge på de forskellige anmeldelser, samt at de har taget konklusionerne fra de fleste anmeldere og oversat dem til dansk. Den generelle konsensus er at iPhone 4 er den mest banebrydende telefon på markedet, og at mange af de nye features, bl.a. FaceTime (video-opkald), den længere batterilevetid, de banebrydende designændringer på den fysiske front (Retina-skærmen, designet osv.), den nye hardware, samt alle de nye features i iPhone OS 4.0 giver alle konkurrenter noget at leve op til.

Du kan i Danmark allerede nu skrive dig op til iPhone 4, dog er udgivelsesdatoen ikke oplyst endnu. Er du interesseret i hvad anmelderne ellers havde at sige udover konklusionen, kan du på iPhoneguide-linket herunder finde links til alle anmeldelserne. Alternativt kan du læse Engadgets lange anmeldelse af iPhone 4.

Kilde: iPhoneGuide.dk

Skriv et svar