HTC’s nye tablet, Flyer, kan nu forudbestilles i Storbritanien

Der var nok en del som var lidt overraskede da det kom fra at HTC nu også ville forsøge sig på tablet markedet, men faktum er at deres tablet, HTC Flyer, nu kan forudbestilles i Storbritanien.

Det er forhandleren af mobilteknologi, Clove Technology, der har åbnet for forudbestillingerne, og de forventer at kunne sælge HTC’s tablet PC fra midten af april hvor den vil være at finde i en prisklasse på mellem 3.600 og 5.200 kr. afhængigt af om man, ligesom med iPad, vil have en Wi-Fi only version eller en 3G version, hvilket er en del pepret sammenlignet med andre tablet PC’er.

HTC Flyer er, ligesom den oprindelige Galaxy Tab, en minitablet med en skærm på kun 7″. Tablet PC’en kommer med en 1,5 Ghz processor, 1 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (+ microSD kort, hvilket formodes at give op til 64 GB). Desværre vil tablet PC’en være begrænset til Android 2.3 til at starte med, hvilket beklageligvis sætter den langt bag andre moderne Android-tablets som Xoom, men en Android 3.0 opdatering skulle gerne være garanteret snart. Flyer vil køre HTC’s Sense brugergrænseflade som det kendes fra deres telefoner.

Skriv et svar