HTC Sensation annonceret

HTC har netop i dag annonceret deres helt nye smartphone, HTC Sensation. Det forlyder at Vodaphone ”kom til” at lække nyheden om den nye lækkerbisken, hvilket HTC koncernen efter sigende ikke skulle have været helt tilfredse med. Det er dog alt sammen vand under broen nu da nyheden er ude!

HTC Sensation bliver intet mindre end en sensation. Der er tale om en telefon med en kraftfuld 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon processor (dual core) og en 4,3 tommer qHD Super-LCD skærm. Det resulterer i en opløsning på 540×960 pixels, hvilket er ganske pænt. Den har desuden 768 MB RAM og hele 4 GB intern hukommelse.

8 megapixel kamera pryder bagsiden, men forsiden får et 1,3 megapixel, som kan bruges til bl.a. videoopkald m.m. Kameraet på bagsiden gør det muligt at optage video i fuld HD, hvilket betyder 1080p som kan ses på dit TV. Sensation har den nye MHL connector, hvilket er en opgradering fra microUSB kabel. Dette giver dig mulighed for at bruge et almindeligt USB kabel til opladning/overførsel af data eller bruge kabel til at få forbindelse til TVet.

Den nye HTC kommer med Sense UI 3.0 (det helt nye), hvor en af de nye features inkluderer muligheden for at starte apps uden at låse op for telefonen. Den kommer med HTC Watch, som er HTCs nye service som tilbyder streaming af videoer på telefonen.

Skriv et svar