Hackere har fundet iOS 4.3 sikkerhedshul til Jailbreaking

iPhone Jailbreaking

Man kan næsten overveje hvorfor at det er at Apple ikke bare opgiver med at stoppe jailbreaking da de taber i denne kamp gang på gang.

iOS 4.3 har kun været ude 3 dage, men allerede nu er det første hul der kan bruges til at jailbreake systemet fundet, og den første video (se bunden af nyheden) er allerede ude, hvor hackeren i0n1c viser en første generations iPad med iOS 4.3 med jailbreak.

i0n1c er dog ikke den eneste hacker der har fundet hullet, så derfor kan der komme jailbreaks fra mange forskellige kilder.

Folk der spændt venter på et 4.3 jailbreak må dog stadigvæk vente lidt endnu. Det forventes nemlig at Apple snart vil frigive iOS 4.3.1, og hackerne ønsker derfor at vente med at frigive jailbreaket til dette sker så Apple ikke kan lappe hullet i denne patch.

Som en bonus er jailbreaket desuden untethered hvilket betyder at man kan bruge sin enhed som normalt, hvorimod tethered jailbreaks kræver at enheden tilsluttes en computer hver eneste gang den skal tændes hvilket er relativt ubelejligt.

Opdatering: Sikkerhedshullet er blevet patched på iPad 2, hvilket betyder at der først skal findes et alternativt sikkerhedshul før den kan jailbreakes.

Skriv et svar