Google vil udgive Chrome OS tablet via. HTC

Chrome OS Tablet

Mange der læser dette har sikkert hørt om Googles webbrowser, Google Chrome, der er en direkte konkurrent til bl.a. Microsofts Internet Explorer, eller Mozillas Firefox browsere (undertegnede benytter selv Chrome). Hvad mange til gengæld ikke ved er at Google også er ved at udvikle et operativsystem designet til letvægtscomputere og tablets ved navn Chrome OS. Og ligesom Google designede deres Nexus One telefon til at promovere deres Android-styresystem, så vil Chrome OS få en tablet computer til at promovere systemet.

Ikke overraskende er det HTC der har stået for at fabrikere de fysiske eksemplarer af PC’en, men sælgeren i USA ser ud til at være Verizon, hvilket heller ikke er overraskende da de på det seneste har lavet tag-team med Google om nogle forskellige projekter. Enheden har endnu ikke et specifik navn, men vil blive udgivet d. 26 november, også kendt som “Sorte Fredag” i USA, dagen efter Thanksgiving. Black Friday er landets travleste shopping dag.

Priser og hardware er endnu spekulation. DownloadSquad har gættet på stærke specifikationer, som helt op til 2 GB RAM, hvilket dog er tvivlsomt. Prisen kan dog højest sandsynligt blive langt billigere end Apples iPad. Måske kan enheden endda blive helt gratis med et Verizon-abonnement.

Kilde: DownloadSquadChrome OS Tablet

Skriv et svar