Google Nexus Two bliver muligvis alligevel en realitet

Selvom vi tidligere har berettet at Googles CEO, Eric Schmith, havde meldt ud at firmaet ingen planer havde om en Nexus Two, så kan det muligvis være at denne udtalelse ikke helt holder stik.

Det forlyder nemlig nu at Google alligevel vil bringe Nexus Two på markedet, denne gang med Samsung som producent (i modsætning til HTC der designede Nexus One). Bl.a. påstår Gizmodo at en af deres kilder har haft fingre i telefonen, der tilsyneladende minder meget om Galaxy S, og det er derfor sandsynligt at de to telefoner deler en del hardware.

“Da jeg først se den fra få meters afstand troede jeg det var en Galaxy S. Jeg var overrasket over at det var en Nexus Two, fordi den er så forskellig fra Nexus One.”

Skærmen er også noget der ligner en 4″, men telefonen er dog ikke helt magen til Galaxy S. Bl.a. føles den tyndere, har et frontkamera (hvilket bl.a. de forskellige variationer af Galaxy S der bliver solgt i USA ikke har), hvilket muligvis har noget at gøre med at Google er ved at implementere Video-opkaldsprotokoller i Android 2.3. Telefonen kørte på det tidspunkt et alpha-build af Android Gingerbread og var derfor meget ustabil.

Hardwaren er endnu ikke specificeret, men det kommer muligvis til at være det samme (eller tæt på) som Galaxy S.

Kilde: Gizmodo

Skriv et svar