Google laver konkurrent til iTunes Store abonnementer med Google One Pass

For nyligt annocerede Apple at iTunes store ville få understøttelse for abonnements-baserede tjenester til f.eks. magasiner osv. Som altid tager Apple 30% af overskudet på iTunes store, hvilket for mange anses som en del.

Google vil nu tage konkurrencen op på dette markede, og derfor annoncerede Googles Executive Chairman og tidligere CEO Eric Schmidt i onsdags Google One Pass, en service der skal bringe digitale medier til forbrugerne via. internettet.

Et af de helt store salgsargumenter for er klart at Google, i modsætning til Apple, kun vil kræve 10% af omsætningen mod Apples 30%. Udover dette vil Google One Pass også tilbyde flere muligheder for udbyderne med hensyn til at kontrollere priser osv. end Apple tillader. F.eks. kan udbydere sælge tidsbegrænset adgang til få artikler, udbyde gratisartikler, tilbud og meget meget mere.

Google One Pass er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for udbydere i Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, England og Amerika, men forbrugere kan købe artikler i alle lande hvor Google Checkout er tilgængelig.

Kilde: Google Blog

httpvh://www.youtube.com/watch?v=2oLf_jXxpyw

Skriv et svar