Game Center bringes til iPhone 3G via. jailbreak

Game Center Logo

Som vi tidligere har skrevet, så har iOS 4.1 ikke bragt Apple Game Center, der er Apples nye service til at samle achievements, multiplayer osv. til spil købt via. Appstore ikke været tilbudt til ejere af iPhone 3G, også selvom disse kan installere iOS 4.

Dette er der nu en vej uden om. Som vi berettede i går er iPhone 3G og 2. generations iPod Touches blevet jailbreaket med iOS 4.1, og det gør det nu muligt at installere Game Center på iPhone 3G (2. iPod Touches understøtter Game Center allerede). Af Copyrightmæssige årsager kan vi ikke linke proceduren her, men Google er jeres ven hvis det er noget i ønsker at forsøge jer med.

Proceduren involverer at man manuelt skal ligge Game Center applikationen ind på sin iPhone over Wi-Fi og aktivere den. Det kan være en mindre kompliceret proces, men der er beskrivelser på nettet af hvordan man gør. Brugere rapporterer allerede nu at Game Center kører fint på iPhone 3G, og derfor er det nu endnu engang muligt at få mere ud af sit Appleprodukt på trods af at Steve Jobs ofte ønsker at begrænse dig.

1 tanke om “Game Center bringes til iPhone 3G via. jailbreak”

Skriv et svar