Folk elsker at bestille restaurantbord via. smartphoneapps

Firmaet OpenTable er en restaurant-bestillingsservice der samarbejder med over 15.000 restauranter i forskellige lande (desværre ikke Danmark), og derved gør det lettere at finde restauranter i nærheden (bl.a. via GPS). De har applikationer ude til iOS, Android, BlackBerry, WebOS, Windows Mobile og Symbian, samt en mobil browserside til folk der ikke benytter applikationen.

OpenTable annoncerede for et halv år siden at 3 millioner folk havde benyttet deres smartphoneapplikation til at bestille bord på en restaurant.

Firmaet kan nu annoncere at dette tal i løbet af det seneste halve år er vokset med hele 2 mio. mere, så tallet nu ligger på 5 mio. Om dette er 5 mio. forskellige mennesker eller forskellige reservationer vides der intet om, men firmaet anskyder at deres mobile applikationer har været med til at generere mere end $250 mio. for firmaets partnere i restaurationsbranchen. I det store hele komme omkring 10% af alle bestillinger hos OpenTable via. smartphone.

Om dette er fremtiden for restaurantbestillinger bliver interessant. Vi håber ihvertfald at man snart hopper med på bølgen i Danmark.

Skriv et svar