Får iPhone 5 en fire tommer skærm?

Den Taiwanske version af DigiTimes kan nu komme med noget meget interessant info. Ifølge deres kilder vil den næste version af iPhone nemlig komme med en større skærm.

Apples traditionelle iPhones og iPod Touches har altid haft en kapacitiv touchskærm på 3,5″, men forskellige Android-telefoner har ofte demonstreret fænomænale skærmstørrelser på over 4″ tommer (vi har på redaktionen aldrig hørt om telefoner med større skærme end 4,4″) dog, og det ser nu ud til at Apple ønsker at konkurrere med dette segment ved at tilbyde en iPhone med en 4″ skærm, hvilket er en stor forøgelse af skærmarealet.

Rygterne passer muligvis, da det tidligere har været indikeret at Apple vil fjerne home-knappen på næste generation af iPhone og iPad, og at pladsen som home-knappen optog bl.a. kan bruges til at gøre skærmen større.

For et par dage siden udkom der dog også rygter om at iPhone 5 vil have en mindre skærm, selvom disse dog virker meget usandsynlige. Ultimativt må vi nok vente på at Steve Jobs indtager podiet igen før vi får vores svar.

Skriv et svar