DSB udgiver iPhone Billet-app

DSB har for lidt over en uge siden udgivet en app på iTunes Appstore, navngivet DSB Plads, der gør det muligt at reservere samt købe billet til længere togrejser i Danmark.

Nemt og hurtigt, og ingen bøvl med printer og papir. Med DSB Plads har du mulighed for at købe din pladsreservation til InterCity og InterCityLyn – Helt op til afgang. Få din pladsreservation leveret direkte til din enhed og vis den i toget.”

– AppStore beskrivelse af DSB Plads

Du betaler billeten ved at indtaste dine Dankort-oplysninger, hvorefter billeten fremkommer på din iPhone, som så kan vises i toget. Telefonen kan gemme dine oplysninger til fremtiden for at sikre hurtigere betaling, men brugeren bør være opmærksom på at der er en sikkerhedsrisiko forbundet med dette. Det vides ikke om forbindelsen er krypteret når data om betalingskortet skal sendes, men AppStore-beskrivelsen lover “Sikker betaling med dit eget betalingskort.” Der er dog visse begrænsninger på bestillingerne i forhold til at bestille billet på PC og printe dem ud. Appen virker desuden også på iPod Touch, samt iPad.

Kilde: iTunes Store

Skriv et svar