DSB Talk – DSB springer ud som mobilselskab

Tog og mobiltelefoner har umiddelbart ikke det store til fælles, men det har ikke skræmt DSB for at hoppe ind på mobilmarkedet. DSB lancerer nu deres eget mobilselskab, DSB Talk.

Blandt de services DSB tilbyder som mobilselskab er bl.a. rabatter og bonus når du rejser med S-Tog. Bl.a. har du med et DSB Talk abonnement mulighed for at optjene fri taletid til danske numre mens du rejser i S-Toget (kræver dog at din mobiltelefon kan besøge internettet). Derefter kan du logge dig på siden mobil.dsbtalk.dk og trykke på knappen “Optjen fri taletid”. Alternativt kan du bruge en applikation til det der er ude til både Android og iPhone. Sidst men ikke mindst tilbyder DSB Talk ingen gebyrer når du køber SMS-billetter. Du har bl.a. også mulighed for at få SMS klip når du opretter et abonnement.

DSB Talk har en variation af abonnementer, og tilbyder en række forskellige telefoner, bl.a. iPhone 3GS, men også en Samsung Galaxy S til helt ned til 299 kr. kontant med en minimumspris på 4.267 kr. over 6 måneder.

Vi venter spændt og ser om DSB har held med deres projekt.

Skriv et svar