Death Rally remake har ramt AppStore idag

Hvis der sidder nogen blandt vores læsere som har været med stort set lige fra starten når det kommer til gaming så husker de sikkert klassikerspillet Death Rally til PC fra 1996, hvor man fra et top-down perspektiv kørte ulovlige gaderæs med biler der var armeret med maskingeværer, miner og andre våben. Spillet vare en af de større klassikere til PC, og nu har Remedy – som også stod bag det originale PC spil – lavet en remake til iOS.

Spillet, der idag kan købes til 30 kr. (prisen stiger til 36 kr. derefter) er en 3D udgave til iOS hvor det gamle spil var 2D baseret, og kan fås til iOS 4, samt iOS 3.2 for iPad ejere der ikke har opgraderet. Det det kræver en 3. generations iPod Touch eller iPhone 3GS som minimum (alle iPad-modeller er understøttet). Spillet har online-stats via. Apples GameCenter, og skulle i alle henseender være endnu bedre end originalen (udover kontrolmulighederne som nok er en tand bedre til PC).

Derudover vil ejere af en iPad 2 få endnu flere grafiske goder pga. den stærke grafikchip. Remedy har lovet gratis opdateringer i fremtiden med nye baner og andre ting.

Du kan købe Death Rally på AppStore.

 

2 tanker om “Death Rally remake har ramt AppStore idag”

  1. Haha hvor sjovt.. sad og surfede appstore i går og fandt dette. Jeg kan sagtens huske tiden med death rally som blev spillet på den gamle IBM aptiva. Det var sq tider!!!

    Download. Købt. Spillet. Fantastisk klassiker

Skriv et svar