Danskerne foretrækker HTC frem for iPhone

En ny forbrugerundersøgelse foretaget blandt 5.580 danskere viser nu at HTC er mere populær end iPhone her i Danmark, ihvertfald når det kommer til hvilken mobil kunderne vil overveje som deres næste.

Mens 14% af de udspurgte vil have en iPhone som deres næste mobil, så vil hele 17% have en HTC mobil næste gang de skal skifte ud.

Der er dog nogle særlige årsager til dette. Den største årsag er at HTC, med sit brede sortiment af mobiltelefoner, kan komme med langt bedre tilbud end iPhone, der stort set kun fås i en model (med forskellig mængde lagerplads). HTC har bl.a. et stort sortiment af billige mobiltelefoner, f.eks. Wildfire eller Gratia. Derudover har de også andre operativsystemer end Android, f.eks. telefoner med Windows Phone 7.

Nokia er dog stadigvæk kongen, da hele 56% af adspurgte kunder går efter en Nokia som deres næste mobil. Nokias popularitet er dog stadigvæk stærkt dalende, samt at de har et stort salg af featurephones (aka. gammeldags telefoner som ikke er smartphones).

Via. TV2 Beep.

Skriv et svar