BlackBerry App World 2.0 frigivet – Desværre bare ikke i Danmark

Hvis du er på en liste over 65 heldige lande, hvor Danmark desværre ikke figurerer, vil du være en af dem som fra d. 19. august har haft adgang til at downloade BlackBerry App World 2.0.

Version 2.0 skal gøre det nemmere end nogensinde at købe applikationer, og samtidigt også give udviklerne flere muligheder for at promovere deres applikationer. En af de nye funktionaliteter er bl.a. at BlackBerry telefoner får evnen til at skanne sort-hvid koder fra din computerskærm med telefonens kamera hvilket så vil tage dig til applikationen med denne kode.

Derudover introducerer App World 2.0 også $0.99 applikationer som er så kendt fra bl.a. Appstore, dog kan udviklere sætte højere priser. Derudover vil det som forbruger være muligt at betale via. PayPal uden at skulle indtaste sine PayPal-informationer hver gang, da RIM har fået en aftale i hus med PayPal der gør dette muligt. Sidst men ikke mindst indeholder App World 2.0 en liste over alle applikationer du har købt gennem tiden, hvilket gør det nemt for dig at kunne downloade dem igen hvis du køber en ny BlackBerry.

Vi venter spændt på at App World 2.0 kommer til Danmark.

Kilde: BlackBerry

3 tanker om “BlackBerry App World 2.0 frigivet – Desværre bare ikke i Danmark”

  1. Hej Eukanaba og Frederik Bonde.

    Hvordan ser det ud her i 2013.

    Jeg overvejer at købe en Bkackberry z10.

    Kan man stadig bruge guiden på Crackberry til at få App World 2.0

    Venlig Hilsen Per

Skriv et svar