BlackBerry 6.0 multimedie preview

BlackBerry 6.0 Multimedia

På den officielle BlackBerry blog giver udviklerne stille og roligt indsigt i systemet, ligesom f.eks. Android-udviklerne gør. Udviklerne nu givet indsigt i hvordan BlackBerry 6.0 vil se ud, bl.a. hvordan multimedier vil virke på en telefon der kører dette system.

BlackBerry 6.0 vil først og fremmest gøre det nemmere at håndtere dine videoer. Udover telefoner som har mulighed for at optage video, vil BlackBerry 6.0 understøtte thumbnails af dine videoer, så de bliver nemmere at identificere. Videoerne kan afspilles på en lang række måder, bl.a. original størrelse, fit to screen eller fuld-skærm. BlackBerry 6.0 kommer med en integreret YouTube uploader så du med det samme kan dele dine videoer med omverdenen.

BlackBerry 6.0 vil derudover også tillade dig at organisere dine fotos direkte på telefonen, en funktionalitet som bl.a. Apple mangler, hvor Photos på iPhone skal organiseres via. en computer eller Mac. BlackBerry vil på kamerasiden komme med et stort udvalg af indstillinger til video/billedoptagelse, bl.a. med Face Detection, sportstilstand (til at tage billeder af ting i bevægelse), portrættilstand osv.

Sidst men ikke mindst, vil BlackBerry 6.0 have sin helt egen Podcast-applikation til både lyd og videopodcasts.

Kilde: Inside BlackBerry

Skriv et svar