Billeder og Video af Dell Thunder

Dell Thunder

Engadget viste helt tilbage i april de første billeder af hvad der angiveligt skulle være en Dell smartphone med navnet Thunder. Nu har Engadget endnu engang været ude med snuden, da det er lykkedes en af deres kilder at skaffe en hands-on video af telefonen på ca. et minut.

Telefonen har et 8 megapixel kamera. Siderne er metalliske, med sort bagside. Skærmen ser relativt stor ud, men fylder ikke hele telefonen, så den vil sandsynligvis være mellem 3.7″ og 4.3″, større end iPhonen. Hvad der er helt særligt er at telefonens batteri kan udskiftes manuelt, en feature der ikke ses så ofte på smartphones.

Manden der optog videoen skyder på at telefonen vil komme på markedet i årets sidste kvartal, så det er derfor rimeligt at antage at specifikationerne vil være på linie med andre smartphones, med omkring 16 GB, 512 MB RAM og lign.

Du kan se videoen og resten af billederne hos Engadget.

Opdatering:

Skærmen er bekræftet til at være en 4.1″ OLED, og telefonen kører på nuværende tidspunkt Android 2.1, men forventes at få Dells eget interface lagt over i den færdige udgave.

Skriv et svar