Bedre brugerinterface i Android

Mange af de smartphones der kører Android, benytter i dag et modificeret udseende i et forsøg på at forbedre brugervenligheden af telefonerne, samt at ændringerne giver telefonerne et særligt præ der skal differentiere dem fra andre producenters mobiler der også kører Android.

Google der står bag Android er dog ikke helt tilfredse med denne udvikling, bl.a. fordi at de mange specieltdesignede udseender fra producenterne gør telefonerne langsomme. Google vil derfor forsøge at takle dette i fremtiden med Gingerbread, en Android-udgivelse hvor fokus lægger på at brugergrænsefladen skal være nem at bruge, og give hurtig adgang til de funktionaliteter der dækker brugerens behov, frem for producenternes egne programmer.

Gingerbread bliver den næste Android-udgivelse efter Froyo (version 2.2). Google forventer ikke at de kan stoppe producenterne i at lave specielle skins til deres smartphones, men deres mål er at gøre disse skins så unødvendige som muligt, så udviklerne i længden måske vil droppe ideen.

Kilde: TechCrunch

Skriv et svar