Batterilevetiden er topprioritet hos de fleste brugere

Nokia har for nyligt foretaget en undersøgelse af deres brugeres prioriteter for deres telefon, en opgave Nokia har udført via. Nokia Conversations, der er Nokia’s officielle blog.

Der er mange aspekter for de forskellige brugere der er vigtige, men vinderen blev altså batterilevetid, hvor 38% af brugerne mente at dette var det vigtigste for deres telefon. På andenpladsen med 25% kom muligheden for data-traffik (Wi-Fi og 3G), og på en tæt tredjeplads og fjerdeplads kom multimediemuligheder (17%) og skærmstørrelse (13%), og til allersidst kom størrelse, hvilket antyder at de fleste ikke bekymrer sig om at bære rundt på en gigantisk telefon.

Den egentlige førsteplads går dog til brugerne der svarede, at ingen specifik feature havde prioritet hos dem, bare de var tilfreds med den samlede pakke.

Resultaterne gælder dog kun for ejere af Nokia. Skribenten her tvivler ihvertfald stærkt på at man ville kunne slippe samme spørgeskema rundt til iPhone ejere uden at inkludere svarmuligheden “Fordi det er en Apple” 😉

Kilde: Nokia Conversations

Skriv et svar