Apple søger antenneingeniører

Antenne

De fleste har sikkert efterhånden hørt om iPhone 4’s antenneproblemer, som har været dækket i mange internetmedier efterhånden.

Apple nægtede i første omgang at iPhone 4 skulle have signalproblemer, og har da endnu ikke officielt meldt andet ud, men TechCrunch og diverse har nu opsnappet at Apple for nyligt har offentliggjort at de søger ikke bare en, men 8 antenneingeniører af forskellig art. De fleste af disse ansøgninger kom op d. 23 juni, samme dag som de fleste havde deres iPhone 4 i hænderne, og også samme dag som antenneproblemerne blev opdaget. Dog var to af jobsne opslået allerede 16. juni, 7 dage før iPhone 4 kom i handlen. Stillingerne omhandler udover mobilsignal også trådløs kommunikation (Wi-Fi).

Det er på nuværende tidspunkt lidt sent at rette op på antenneproblemerne på iPhone 4 hvis de virkelig er reelle, da Apple ville blive nødt til at erstatte eller reparere op imod flere millioner enheder. Det er da også usikkert om disse stillinger har noget med iPhone 4’s antenneproblemer at gøre, men det ser ihvertfald ud til at Apple for alt i verden vil undgå at iPhone 5 løber ind i samme problemer.

Kilde: TechCrunch

Skriv et svar