Apple åbner hidtil største Apple Store i London

Apple Store London

Apple har mange personlige butikker med Apple produkter rundt omkring i verden, men nu har de åbnet hvad der hidtil er den største Apple store i verden.

Butikken ligger i “Covent Garden” distriktet i London. Butikken er langt større end den hidtil største Apple butik, som faktisk ville passe ind i en af den nye butiks større rum alene. Butikken har dedikerede sektioner til hvert enkelt Apple produkt, et stort gennemsigtigt glasloft der giver masser af sollys, community rum til grupper og meget mere. Det er derudover ofte en tradition i mange Apple Stores at de har en spiraltrappe af glas. Denne butik udmærker sig ved at have hele to af slagsen.

Det der ellers er specielt ved denne Apple Store er det indendørs design, som er meget specielt da det er lavet af brun-orange mursten med sokler, hvilket giver butikken et “gammeldags” udseende indendørs.

Sidst men ikke mindst lover butikken at de altid har store mænger Apple produkter i reserve, så hvis du er i London og desperat behøver en iPad eller iPhone 4, men der er udsolgt overalt, så kan du trygt tag derind og købe en.

Du kan se en videogennemgang af butikken på YouTube.

Skriv et svar