5 simple tips til ejere af Galaxy S

USB Debugging

Samsung Galaxy S kom til Danmark for ikke så længe siden, og har fået stor ros af anmeldere. Ejer du en nyere smartphone og bor du i Danmark er det muligvis en Galaxy S du ejer. CareAce har samlet 10 gode tips og tricks til Galaxy S som kan være brugbare, vi har bragt 5 af dem her. Ikke alle tips virker på alle versioner af Galaxy S.

  1. Soft Reset – Hold både “Volume op” knappen og “Tænd/sluk” knappen nede i 5 sekunder. Nemmere end at tage batteriet ud.
  2. Task Switcher – Hold home knappen nede i et kort stykke tid. Bruges til at skifte det aktive program ligesom Alt + Tab i windows.
  3. Ring eller SMS med et Swipe – Når du er på listen over dine kontakter, Swipe din finger til højre over kontakten for at foretage et telefonopkald, Swipe til venstre for at sende en SMS i stedet.
  4. Slå BlueTooth/WiFi til og fra hurtigt – Hold homeknappen nede på hovedskærmen og vælg Shortcuts/Genveje på den menu der popper op. Derfra kan du tilføje en WiFi/BlueTooth til/fra knap på hjemmeskærmen.
  5. Brug din telefon som Ekstern harddisk – Gøres ved at gå ind i Settings -> Applications -> Development -> Slå “USB debugging” til (antager at din telefon er på engelsk). Forbind derefter telefonen med computern via. kabel. Tryk på “Mount” (engelsk) for at benytte både den 16 GB interne hukommelse samt de op til 32 GB på microSD kortet som drev på din computer.

Du kan se resten af tipsne hos CareAce.

Skriv et svar