2012’s Super Bowl kan ses på Smartphone i USA

Den amerikanske NFL (National Football League) har annonceret at man i 2012 for første gang nogensinde vil kunne ses på tre steder: TV, Online og som noget helt nyt i år, på smartphone.

“NBC’s eftersæson-kampe vil blive sendt på NBC, streamed på NFL.com og NBCSports.com og være tilgængelig på NFL Mobile fra Verizon.” – NFL

Det er dermed første gang at eftersæson-kampe kan ses online på en smartphone udover de tidligere udsendelsesmuligheder. NFL udtaler at de har arbejdet tæt sammen med NBC og Verizon for at give Verizons kunder denne mulighed. Desværre er det derfor kun Verizons kunder der kan udnytte dette i første omgang, men det er derved ikke udelukket at der på et senere tidspunkt kan komme flere operatører på tale, hvilket NFL utvivlsomt er interesseret i. Desværre er USA i langt højere grad end Danmark og Europa plaget af trafikgrænser på data (inkl. på almindelige internetforbindelser), hvilket begrænser streaming til en vis grad.

Fordelen ved mobilapplikationen NFL og NBC tilbyder er at den bl.a. vil gøre det muligt selv at vælge flere forskellige kameravinkler, samt at man vil kunne optage og spole i kampen i HD kvalitet, samt at der vil være integration med sociale medier, hvilket nærmest kan siges at være en selvfølge nutildags.

Udover Superbowl, vil Probowl samt NBC’s Wild Card Saturday også kunne ses på applikationen. Hackere vil desuden muligvis forsøger at gøre det tilgængelig for mere end Verizons kunder.

Kilde: NFL

Skriv et svar